keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Sekavaa paskaa, vol 3

Tänään sekavaa paskaa kokee uuden mullistuksen. Kirjoittamassa on minun lisäkseni myös kitaristimme Mika. Tällä hetkellä Mika tiluttaa kitarallaan, joten hänen panoksensa tulevaan tekstiin on vielä tietätmäton.

Vaikka ei uskoisi, meidän bändillä on myös ihka oikea manageri. Hän on paskin tuntemamme manageri, eikä oikeasti edes ole manageri. Hän on vaan niin helvetin kova jätkä, että hänet piti toppuuttaa bändiin keinolla millä hyvänsä. Koska kyseessä on niin onneton tapaus, että hän ei osaa soittaa mitään soitinta, eikä suostu laulaan, oli ainoa vaihtoehto manageri.

Managerin piti olla alunperin vain muodollisuus, mutta kun minä sain ensimmäisen keikkaidean oppilaskunnan kokouksessa osoittautui manageri hyvin tarvittavaksi. Meille tarvittaisiin tulevaisuudessa lisää keikkoja, jotka managerin pitäisi meille hoitaa.

Paskat, managerimme ei ole edes kuunnellut meidän sävellyksiä saatika etsinyt meille keikkaa. Olemme kolmestaan yrittäneet vaivoin hoitaa meille keikkoja ym. Tuntuu siltä, että managerimme ei edes halua olla managerimme. Siitä kertoo myös se, että hän itse sanoi niin eräänä matematiikan tunnilla. Paskan vitut.

Eli oikeastaan, sen lisäksi, että me tarvitaan laulaja tarvitaan me myös kunnon manageri. Sellainen, joka voi hoitaa meille keikkoja ja muuta paskaa. Jos kiinnostaa, ota yhteyttä (abortti@mymail.fi).

Mikalla on nyt sanansa sanottavana päivän sekavaan paskaan:
Teemu otti kitara -> alkoi tiluttaa. Päin persettä.

Mutta, vittu, ei oo laulajaa ja manageri on aivan perseestä. Vituttavaa, etten sanoisi. Mutta, vappuna soitetaan väärin taas. Tarkemmin 5.5, vähän suljettu tilaisuus tosin. Eipä siitä siis ihmeemmin kostuta. Että haista Hans(nimi muutettu) pitkä vittu!

Ei sillä, soitettavia kappaleita on tällä hetkellä kaks kipaletta. Tai olis kolmas, mutta ei oo laulajaa. Ei sillä, on se sen verta mahdoton laulaa, ettei me tiedetä edes itte kuinka sen pitäs mennä. Mutta eihän me laulamas olla, me vaan soitetaan.
Teemu on muuten ihan paska, se yrittää alternativee, mutta ei raukka osaa, hahah. Ja väittää soittavansa Satisfactionia hyvin. Ei kylläkään soita. Noh, basistit on vähän yksinkertasia. Nyt se puhuu itteksensä. Voi toista, sekoomassa se on.

Meillä on muuten toinenkin bändi, Neekerirytmi- Orkesteri. Se on kyllä kohtuu paska yhtye, taidetaan kuopata tässä ja nyt. Noin.

Mikäli jaksatte odottaa, uskoisin vakaasti että jonkin sortin äänitettä mahtavasta kappaleestamme Aborttiriffi2 (allekirjoittaneen käsialaa), pyrimme pistämään. Ei tosin oo oikeen vehkeitä millä äänittää. Toivossa on hyvä elää.

Sekavaa paskaa vielä tällä viikolla yksi kipale! Pysy kuulolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti