perjantai 12. kesäkuuta 2009

Sekavaa paskaa, vol. 14

On Sekavan paskan aika.

Näissä sivuissa on tasan yksi vika. Poll-kysymykset. Niiden keksiminen on todella perseestä, vaikeaa ja kaikkea muuta sellaista. Viimeksi keskiessämme kysymystä pääädyimme vittuutuksissamme sellaiseen kysymykseen, johon on vaikea vastata. Kukaan teistä ei tiedä Poll-kysymyksen virtuooseista mitään.

Lisäksi olemme niin saatanan tyhmiä, että pistämme Poll-kysymyksiin viikon vastausrajan, että kukaan ei varmasti kerkiä vastaamaan niihin ja meillä on mahdollisimman vähän aikaa keksiä uutta kysymystä. Tämän tuloksena vanha kysely lojuu valmiina tuossa sivulla seuraavat 8 viikkoa.

Jos haluatte ehdottaa Poll-kysymystä, tehkää se. Otamme kaikki ehdotukset vastaan. Kaikkia emme tietenkään toteuta, koska teidän kysymyksenne on kuitenki ihan paskoja.

Tänä aamuna kun heräsin, huomasin, että seinäkalenterini on vielä toukokuussa. Käänsin sivun kesäkuuhun, jolloin kalenterini kesäkuu sivu repesi hieman yläreunasta. Otin kaapistani maalarinteippiä (koska JEESUSTEIPPI oli loppu :(:( ) ja korjasin ongelman. Nyt kesäkuun kalenterisivu on tuossa hienosti edessäni korjattuna. Olin ylepä itsestäni.

Ei tässä kai muuta. Ens kuun jälkeen sitä onkin sitten jo elokuu ja koulut alkaa. Ei mitn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti