maanantai 8. kesäkuuta 2009

Sekavaa paskaa, vol 13

MOROOOOO

Kitaristi on kirjoittanut Sekavaa paskaa jo pitkän aikaa, mutta nyt, olette hyvät ihmiset saaneet takaisin Sekavan paskan isän. Basistin. Inspiraationi kirjoittaa on palannut, ainakin hetkellisesti.

Joka tapauksessa, oma kesäni on alkanut töiden merkeissä, kun kitaristimme on maannut kotona ja arvostellut kesää. Rumpalista en ole kuullut koko kesänä mitään, mutta olen varma, että pidämme harjoitukset vielä tässä kuussa. Sen jälkeen voimme kertoa myös rumpalin kuulumiset, vaikka ne ovat varmasti "ihan hyvät".

Tällä hetkellä istun isäni kannettavalla tietokoneella olohuoneen sohvalla ja katselen eilisten vaalien jälkipuintia. Suomen Anarkistihippisten Puolue (SAP), ei pärjännyt vaaleissa, koska sellaista ei ole. Ja ehkä ihan hyvä niin. Se olisi tosi paska puolue.

Hyttyset eivät ole mieleeni. Ne ovat tyhmiä. Ne pistävät ja aiheuttavat kutinaa. Olen todella pettynyt hyttysten panokseen luonnon ravintoketjussa, johon en todellakaan ole perehtynyt, älkää sitä luulko.

Koittakaa lapset rakkahat ja vanhemmatkin pärjätä hyttysten kesässä, uudessa Euroopassa, Anarkistisen rauhan merkeissä koko kesän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti