sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Sekavaa paskaa, vol. 6

Näyttää vakaasti siltä, että armas basistimme on sunnuntaivitutuksessaan ja Madventures huuruissa unohtanut Sekavan paskan kokonaan. Apuun ryntää tietysti kitaristi.

Kun Madventuresista kerran tuli puhetta, kirjoitetaas siitä.

Siitä lähtien, kun ensimmäisen kerran katsoin nuo 1. ja 2. seasonin dvd-boxit läpi, on tullut odotettua tätä kolmatta kautta. Sitten ylitse huuhtoutui pettymyksen karvas, kalkkipitoinen aalto, kun sen kerrottiin olevan englanninkielinen. Miksei jenkit opettele lukemaan?!

Toisaalta, onhan se ymmärrettävää, että tälläinen kärpäsenpaska pohjoisesta tekee niin kuin isoveli käskee.

Tässä samalla voisin kertoa minun ja Teemun perjantaisesta matkasta Tampereelle Heikki Silvennoinen Blues Nightiin. Ensinnäkin, menimme tampereelle opettajayhdistyksen bussilla, ja näin ollen säästimme junalipun. Takaisin tullessamme emme säästäneet, mutta siitä myöhemmin.

Noh, perille päästyämme, aloimme miettiä, mihin suuntaan pitäisi lähteä. Tässä kohtaa meidät pelasti musiikinopettajamme, kiitokset siitä.

Valtavan innostuksen vallassa juoksimme Ahosen musiikkiin katsomaan banjoa ja ostamaan Teemulle huuliharpun. Ukko Nooa menee jo! Myös minä tein heräte ostoksen; Black Sabbathin Paranoid levyn nuottikirja. Sinänsä typerää, onhan tabit kuitenkin keksitty.

Kaikesta huolimatta, paukimme tämän jälkeen vielä hetkeksi Anttillan Top teniin, jossa heräteostokset jatkuivat.

Sieltä lähdettymme, aloimme viimmein etsiä Tampere-talo, jossa kyseinen "blues ilta" pidettiin.
Summissa siis rautatieasemaa ja Tullituoria kohti.

Tullintorille päästyämme, etsimme läheltä jonkun mahdollisen Tampere-talon, ja lähdimme sitä kohti. Päästyemmä tälle mahd.Tamp.-tal.:lle, huomasimme sen olevan väärä, mutta onneksi oik.Tamp-tal. oli kivenheiton päässä. Sinne siis ja tylsistyä puoli tuntia.

Keikka itsessään oli loistava, keski-ikä oli luultavasti lähellä 60:ntä, että sikäli.

Ja sitten, takaisin tulo matka. Ensin rautatieasemalle god knows what työmaa-alueen poikki ja sitten vauhdista katottiin oikee juna, joka tietysti oli yöjuna, ja sitte ravintolavaunuun. JA SIELLÄ TÄMÄ TURKASEN KUSIPÄÄ BASISTI HUUTAA KONNARILLE, ETTÄ TÄÄLLÄ ON TAMPEREELTA TULLEITA!! Noh, basistit ON vähän yksinkertasia..

Ja Teemu halusi vielä varttinsa kuuluisuudessa ja käski lisäämään:

kerro, että brucen riverin alku menee jo. päin vittua, mutta silti. ja että osaan pitää siitä oikein kiinni.

Huuliharpusta siis on kyse. Pistetään nyt tämäkin sitten vielä... :
http://www.youtube.com/watch?v=nAB4vOkL6cE
Bruce Springsteen ja River.

Eipä kai muuta, muuta kun, että kaikki muista SubTV Klo 22!! MADVENTURES!!

Respect to anarchy n' peace. And to harmonica. And to Madventures.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti