torstai 2. huhtikuuta 2009

Sekavaa paskaa, vol 5

On viikon ensimmäisen Sekavan paskan aika.

Nyt on jo torstai, ja vasta nyt tulee viikon ensimmäinen Sekavaa paskaa. Mistä se johtuu? No se johtuu siitä, että kun sunnuntaina sain puskettua läpi todella huonon Sekavan paskan ajattelin: "No nyt ei tarvi hetkeen kirjoittaa." Tämä tunne on pysynyt minulla päällä. Olen kokoajan ollut alitajuntaisesti harhaluulossa, ettei minun tarvitse kirjoittaa vielä pitkään aikaan.

Sitten, äskön, kun katselin kiistattomasti maailman arvostetuimman, parhaimman ja lahjakkaimman muusikon, Beatles-ikoni Paul McCartneyn DVD-taltiointia vuodelta 2003, alitajuntani heräsi. Silloin minulle tuli mieleen, että perkele, pitää kirjoittaa sekavaa paskaa.

Samalla kun Paul McCartney lauloi keikallaan Paperpback Writeria mietin, mistä sitä sitten kirjoittaisi. Tölläsin keikka-DVD:tä, jossa sitten kuvattiin McCartneyn rumpalia Abe Lodoriel Jr:ää. Huomasin, miten paljon kyseinen rumpali poika muistuttaa meidän rumpaliamme. Hänellä oli seksi-parta (Suonpääkin kasvattaa seksipartaa, vastustuksesta huolimatta. Tosin minäkin pidän takatukkaa vastustuksesta huolimatta, että sikäli ei ole varaa tuomita), hän oli neekeri (en ole rasisti), kuten Suonpää, hän lauloi taustalaulut (Suonpääkin osaa laulaa) ja hänen rumpufillinsä ja -breikkinsä oli aivan kuten Suonpäällä! Siinä on siis Mikon tulevaisuus miettikää sitä!

Tunaroin muuten jotain, ja siksi fontti vaihtui. Vittukun ei osaa, perkele!

Sekavaa paskaa vielä kerran tällä viikolla. Me matkaamme huomenna mahdollisesti kitaristimme kanssa Tampereelle katsomaan kun Heikki Silvennoinen soittaa kitarallaan bluesia.
Lue alla olevat tiedoitteet ja ole anarkisti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti