torstai 25. maaliskuuta 2010

Heh heh...

Noniin... Abortti pyytää anteeksi silleen ja kaikkee, ku nyt on vähä ollu hiljasta ja silleen ja kaikkee.... Että anteeks ja silleen ja kaikkee...

Mutta nouskaamme murheen alhosta ja aloittakaamme uusi uljas aikakausi! Elikäs seuraa seuraavaa (Hehe, sanaleikki!); Homman nimihän on se, että ei Abortti ole mihinkään kadonnut tai muuttunut, tai siis on, Suonpää heilahti Tampereelle 10 keskiarvoinensa ja jätti meidät itkemään Parkanon metsiin.

Mutta kuinka ollakkaan, pelastuksen torvet soivat, ja kaiken usvan keskeltä nousi Timothy, aikamme suurin soturi.

Eli Suonpää vähä feidas ja nyt Timo paukuttaa. Timolla on tuplapedaali.

Mutta, lisää seurausta tulossa; 16.4 Art Festivon yhteydessä järjestetään Tähtien Ilta Parkanon urheilutalolle, eli puntilla, jossa esiintyy paikallisia ja paikattomia yhtyeitä, mukaan luettuna.... Wait for it.... Wait for it.... ABORTTI!

Kyllä, meillä on keikka! Ja mitä tämä tarkoittaa? Tämä tarkoittaa tietysti sitä, että olemme raijaneet perseemme epäsäännöllisen säännöllisesti Kihniöön ja soitelleet ja kaikkee ja silleen. ABORTTI ON TREENANNUT! JAJAJAJAJAJA!

Nojoo, eli 16.4 puntille kaikki ja kaikkee ja silleen...

Toivottavasti tällä joku joskus jaksaa käydä katsomassa, täs ny vähä oli tätä taukoo kylläkin... Ja älkää ny odottako mitään, uus tauko saattaa pärähyttää päällänsä kyllä. Ja esitellään vielä Timo nopeaan.

Timo on...

Tarkka
Upea rumpali
Perfektionisti rytmin suhteen
Laskelmoiva paukuttaja
Asiallinen jätkä, yeah!
Perusteellinen
Erinomainen
Do-dom-dom-dom
Aina ajoissa
Ahkera koululainen
Lisäksi mukava ja vieläpä
Iloinen

Kuka spottaa Easter eggin?

Mutta vielä kerraan, anteeksi ja kaikkee ja silleen ja noin ja näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti