lauantai 25. heinäkuuta 2009

Sekavaa paskaa, vol 16

Aluksi kertokaamme, että yhden fanin kirjoittama sekavaa paskaa on tulossa, hetken kuluttua. Ensin kuitenkin tämä kitaristin ja basistin yhdessä kirjoittama paskin sekava paska ikänä.

Olemme tällä hetkellä illanistujaisissa meidän ex-managerillamme Janilla. Täällä ei tapahdu mitään, kuuntelemme vain Iggy Popia, joka on kyllä sinänsä melkoinen tapahtuma. Se on ihan hyvää musiikkia. Rämpytyspunkshittiä, jota ei kuuntele kuin sairaat wnb-punkkarit ja muut ihmistä esittävät eläimet, esim maaoravat.

Iggy Popin kappale loppui ja Mika säätää täysiä tua pöydän alla jotain. No nyt se lähti. Noin, kas noin . Ja nyt Anna saa kirjoittaa jotain, kun on paikan päällä:

Olen suorastaan otettu tästä kunniasta, kun saan toistamiseen kirjoittaa mitä loistavimman bändin, Abortin sivuille. Moroooo. Heheheh. Sekavaa paskaa, en keksi mitä kirjoittaa, vittu. prkl. hohosdhjsfhdjfghfghdfgdh. Basistimme Teemu käski minun kertoa vitsi. Koska olen mitä paskin vitsiniekka, en aio jakaa ajatuksiani sen enempää. Olemme täällä Janilla, ja jani on jossakin hevonvitussa. Suorastaan surkuhupaisaa. Ei kun hän onkin tupakilla. Miksi minusta tuntuu, että teksti on jokseenkin katkonaista? En tiä. Heheheheh. Ja loppuhuipennukseksi: Morooooo ! :-----------) T: vannoutunut Abortin kannattaja; Anna.

Kas niin, saatiin edes jotain eloa kuolleisiin sekavoihin paskoihin. Anna sai elämänsä tilaisuuden kirjoittaa näille sivuille ja tyri sen noin surkealla tekstillä. HÄPEÄ! (no ei se ny oikeesti noin huono ollu. Se oli ihan hyvä. Kiitos Anna.)

Ensi viikolla saatte katsoa mihin toinen fanimme, Katriina Käenmäki pystyy. Pysykää siis kuulolla ja antakaa anteeksi, että nämä meidän sivut ovat päässeet kuolemaan näin pahasti.

Keikkoja odotellessa;
Mika, Teemu ja Anna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti