tiistai 26. toukokuuta 2009

Sekavaa Paskaa, Vol. 11

Heipähei ja hellurei ja sellasta niin, sekavan paskan aika siis!

Runosuonen sykkiessä palaamme pienimuotoisen tauon jälkeen taas keskelle sekavaa paskaa!

Jostain syystä, jota emme tiedä, kukaan ei ole muistanut tänne kirjoitusta pitkään aikaan pistää, mutta we're back in business, baby!

Basistimme kanssa muuten tänään pohdimme, minkä helvetin takia joka toisessa kultaisella 80-luvulla tehdyssä kappaleessa mainitaan sana "baby" tai vaihtoehtoisesti "honey"? Siihen se pohtiminen itseasiassa jäi, mutta miettikää tekin nyt sitä sitten. Kieltämättä samperin ärsyttävää.

Suuri lupailumme on vihdoin tuottanut hedelmää, by the way! Saimme treenit pidettyä, oikein kaksi kappalein itseasiassa! Niistä ensimmäinen tosin meni edustaessa, kun Ylä-Satakunnalla TET-harjoittelussa ollut Kat(a)riina armollisesti teki meistä pienimuotoisen haastattelun lehteen. Kyllähän siinä jotain soitettiin, mutta vituilleen meni.

Toiset treenit, jotka olivat tänään, menivät sen sijaan oikein mallikkaasti. Treenattuna on nyt loisteliaat kaksi kappaletta, joiden yhteiskesto on noin kolme minuuttia, mutta meillä on kyllä suunnitelmia tehdä oma versio eräästä kappaleesta, eikä se versio olisi lainkaan tyypillinen... Siitä ehkä myöhemmin lisää...

Sitä vastoin nämä kaksi kappaletta, jotka nyt ovat treenattuina, ovat sitä vastoin enemmän tätä rytisevää, punkmaista, Aborttia. Toinen kappaleista on kaiketi jonkinlainen cover esitys, sovitus nyt on vähän... Erilainen. Sitä vastoin toinen kappale on täysin omaa tuotantoa, mutta sen sovitus on vielä vähän hukassa, ainakin itseltäni. Mutta kyllä se hyvä on, älkää ihmeessä huoliko.

Meillä oli myös videokamera treeneissä mukana ja huomenna olisi tarkoitus jonkinlainen pätkä tännekkin saada, laadusta emme mene takuuseen.

Jaksakaa odottaa huomiseen, silloin (ehkä) näettä liikkuvaa kuvaa Abortista ja sen harjoittelusta!

Ja vielä Paun toivomuksesta haluan lisätä seuraavan virkkeen:
Tänään oli kaunis päivä. Otimme aurinkoa yhdessää 9B-luokan kanssa. Teimme kasan.

Näihin lievästi sekaviin tunnelmiin, kiitos!

Respect to Anarchy and Peace!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti