keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Sekavaa paskaa, vol 7

Viimeksi Sekavan paskan kirjoitti kitaristi. Tänään ei ole rumpalin vuoro. Eikä kitaristi kirjoita sitä uudelleen. Kirjoittajana ei toimi myöskään uusi managerimme tai laulajamme.

Kirjoittaja on tietysti basisti.

Kun luin viimekertaisen kitaristin kirjoittaman Sekavan paskan, tiesin heti mistä tulen tulevaisuudessa kirjoittamaan. Sekavan paskan historian ensimmäisestä kirjoitusvirheestä. Kitaristimme nimittäin teki sen. Ensimmäisen kirjoitusvirheen.

Vaikka minä olen porukasta se, joka ei osaa kirjoittaa, kirjoitin silti viisi Sekavaa paskaa ilman virheitä. Sitten kitaristi tulee, ja tekee sen ensimmäisessä omassa tekstissään. Hävytöntä.

Nyt te jo etsitte, missä kirjoitusvirhe sijaitsee. Se sijaitsee niinkin vaikean sanan paikalla kuin Tullintori. Se ei siis ole Tullintuori, vai miten se kitaristi sen nyt kirjoitti.

Koska tilanne näyttää todella huolestuttavalta, on parempi, että käymme läpi kirjoituskurssin. Opeteltava sana on Tullintori. Kirjoitamme sen nyt yhdeksäntoista kertaa OIKEIN:

Tullintori, Tullintori, Tullintori, Tullintori, Tullintori, Tullintori, Tullintori, Tullintori, Tullintori, Tullintori, Tullintori, Tullintori, Tullintori, Tullintori, Tullintori, Tullintori, Tullintori, Tullintori, Tullintori.

Voitte koittaa samaa kotonanne. ERITYISESTI MIKA.

Sen lisäksi, että kitaristimme teki kirjoitusvirheen, hän myös teki oikeinkirjoitusvirheen. Oikeinkirjoitusvirhe on sellainen, että jos joku on saman asian monta kertaa kirjoittanut samalla tavalla, mutta kieliopillisesti väärin, joku tulee ja korjaa sen. Näin kävi, kun kitaristimme lisäsi otsikon "vol" sanan perään pisteen. Missään muussa Sekavassa paskassa niin ei ole ollut. Oikeinkirjoitusvirhe siis.

Että vaikka kuinka luulis olevan yksinkertasta tää kirjottaminen, ei se oikeasti olekkaan.

Ps. Jos löydätte tästä kirjoitusvirheitä arvostelevasta tekstistä kirjoitusvirheen, älkää vittuilko siitä minulle tai tinttaan turpaan. Vaikka väkivaltaa vastustankin. Mutta teholla makaatte sen jälkeen. Vaikka rauhaa kannatankin. Että haudassa saatatte olla. Vaikka fasistista "väkivalta on ratkaisu" periaatetta vastustankin. Ettäniin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti