perjantai 20. maaliskuuta 2009

Sekavaa paskaa

Sekavaa paskaa. Sitä tämä on. Siis tuleva teksti. Koska yksi suurimmista faneistamme käski kirjoittaa sivulle jotain, tein työtä käskettyä. Aloin vain kirjoittaa. Otsikoksi pistin Sekavaa paskaa, että jatkossa kun tulee pakkomielle kirjoittaa, voin kirjoittaa samalla otsikolla. Kiittäkää tulevasta tekstistä ANNAA. Ehkä suurinta faniamme. (tosin muistakaa, että tavoitteenne on rikkoa annan Suurin Fani titteli!)

Seuraavaksi minulle heräsi kysymys, mitä kirjoitan. Sitten vain aloin kirjoittaa. Ja kirjoitan edelleen. Tosin vieläkään ei ole ihan varma, mitä kirjoitan tai tulen kirjoittamaan.

Lähdetään liikkeelle vaikka siitä, että.. että.... en todellakaan keksi mitään kirjoittavaa..
Ilmeisesti minun on kirjoitettava jotain meidän bändistä. Ehkä todellisen tarinan Abortti nimen syntyyn.

Kaikki lähti yhdeksännen luokan ensimmäisen uskonnon kurssin tunnilta. Todellisesti jo aiemmin hulluksi todettu kitaristimme löysi hulluuden huipun. Opettajamme selitti abortista ja luokassamme heräsi keskustelu aiheesta. Yhtäkkiä, välitunnilla hullu kitaristimme tuli ulos hulluuskaapista ja paljasti todellisen hulluutensa. Sanomalla minulle suurinpiirtein näin: "me perustetaan bändi, sä oot bassos ja Suonpää rummuis, bändin nimi on Abortti, ja me soitetaan Punkia."

Tilanne ei jatkunut mitenkään, mutta hullu kitaristimme tosiaan sai idean nimeen uskonnon tunnilta. Oikeastaan syy bändin perustamiseen oli siis se, että meillä oli tallessa hyvä nimi.

Nimi sai vahvistusta kun minä sain hullun idean siitä, että ensimmäisen levyn nimi on Esikoinen.

Tarinoidaan jatkossa lisää. Sekavaa paskaa -osio saa jatkoa, kun minulla on jotain oikeaa kirjoitettavaa.

Teemu, basso.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti